Ruladă tip drob din carne tocată și legume – Un aperitiv simplu și gustos – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente necesare:
1 kg carne tocată
230 g porumb
200 g morcovi
150 g mazăre
200 g ceapă
100 g pesmeți
1 ou
sare
piper negru
maghiran
ulei
Mod de preparare:
1. Pentru început, curățăm ceapa și morcovul. Le tăiem cubulețe și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.
2. Într-un bol separat, amestecăm carnea tocată cu legumele pregătite anterior. Adăugăm un ou, amestecăm, pe urmă condimentăm bine.
3. Turnăm compoziția obținută pe o folie de aluminiu. Formăm o ruladă și o așezăm într-o tavă de copt. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 60 de minute.
Să o savurați cu poftă! Poftă bună!
