Timpul trece mai repede decat ne asteptam, de aceea este bine sa stim din timp aceasta reteta. Aceasta reteta de rosii verzi a castigat, de-a lungul timpului, multi fani.
Ingrediente:
1 kg de rosii verzi
1 ardei iute
50 ml de otet 9%
50 de grame de zahar
1 lingura sare
marar
1 usturoi
Mod de preparare:
1. Spalati rosiile si taiati-le in patru.
2. Curatati usturoiul, ardeiul iute si taiati-l in bucati mici. Daca nu va place iuteala, nu este obligatoriu sa il puneti.
3.Spalati si taiati mararul.
4.Puneti rosiile intr-un bol, adaugati celelalte ingrediente si lasati sa stea la temperatura camerei cel putin 12 ore.
4.Asezati ingredientele intr-o borcan sterilizat, insurubati capacul si asezati-l pe raftul camerei. In timpul iernii, vom fi foarte fericiti ca am ales aceasta reteta.