Rețete Dietă

Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – Piept de pui cu cașcaval

Ingrediente necesare:

800 g file de pui
200 g cașcaval
4 ouă
200 g brânză topită
2 linguri ulei
sare, verdeață

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem felii carnea de pui. O frăgezim și o condimentăm cu sare și piper.

2. Pentru umplutură, punem ouăle la fiert, pe urmă le dăm prin răzătoarea mică.

3. Într-un bol, adăugăm verdeața tăiată mărunt, brânza topită și ouăle pregătite anterior.

4. Așezăm umplutură pe fiecare bucățică de carne și formăm rulourile.

5. Așezăm rulourile într-o formă de copt, tapetată cu ulei. La final, adăugăm cașcavl dat prin răzătoare.

Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.

Să aveți poftă!