Pentru a-l pregăti, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente
5 ouă
200 grame făină
100 grame măsline
300 grame şuncă
200 ml lapte
1 ardei roşu
2 castraveţi în oţet
un pliculeţ praf de copt
200 grame caşcaval
sare, piper
3 linguri de ulei
Cum se prepară?
Intr-un bol de plastic adanc se amestecă făina cu praful de copt. Ouăle se mixează până devin spumă, si peste ele se adăugă laptele şi făina. Se mixează bine şi se lasă compozitia deoparte. Separat se taie cubulete mici măslinele, caşcavalul, sunca, si gogosarii.
Peste compoziţia de faină se adaugă şunca, castraveţii, măslinele, caşcavalul si gogoşarii. Se potriveste compozitia cu sarea si piperul, apoi se adaugă si uleiul.
Se amestecă bine toate ingredientele si se toarnă compozitia intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coace circa 45 de minute in cuptorul incălzit la 180˚. După ce este coaptă se lasă la răcit apoi se poate portiona.
Vă dorim poftă bună și spor la gătit!