Rețete Dietă

Cartofi la cuptor, cu piept de pui și cașcaval – Rețetă gata în 30 de minute

Cartofi la cuptor, cu piept de pui și cașcaval – Rețetă gata în 30 de minute – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

1 kg cartofi albi
250 g piept de pui
1 ceapă verde
4-5 linguri de măsline
sare
piper
rozmarin
2 căței de usturoi
200 g cașcaval
pătrunjel
Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem cartofii cubulețe.

2. Procedăm la fel și cu pieptul de pui.

3. Într-un bol, așezăm cartofii pregătiți anterior. Adăugăm sarea, piperul, ceapa tăiată mărunt, rozmarinul, uleiul de măsline, cățeii de usturoi zdrobiți și pieptul de pui.

Amestecăm foarte bine până la omogenizare. Turnăm compoziția într-un vas yena tapetat cu ulei. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 25 de minute.

4. După acest interval de timp, scoatem tava din cuptor și adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare.