Rețete Dietă

Șnițel de pui la cuptor – Atât de rumen și gustos încât nimeni nu îi poate rezista

Șnițel de pui la cuptor – Atât de rumen și gustos încât nimeni nu îi poate rezista

Ingrediente

600 g file de pui
5 roșii
1 ceapă
5 linguri de maioneză
250 g cașcaval tare
2 linguri ulei de floarea-soarelui
sare, după gust
piper negru măcinat, după gust
Mod de preparare:

Tăiați fileul în bucăți de-a latul cu grosimea de 2-3 cm, apoi bateți-le bine.

Așezați carnea pe o tavă unsă cu puțin ulei.

Tăiați mărunt ceapa, iar roșiile – rondele.

Sărați și piperați carnea, tapetați cu maioneză. Puneți ceapa peste ele, apoi roșiile.

Coaceți 20 de minute la temperatura de 200 grade Celsius.

Scoateți șnițelele din cuptor și adăugați puțin cașcaval ras. Coaceți încă 10 minute.

O rețetă ușoară și rapidă, care merită încercată!

Poftă bună!