Foarte aromate și foarte ușor de preparat – Brioșe de primăvară, cu lămâie și coacăze – Pentru această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Ingrediente:
280 g făină
280 ml iaurt
100 g zahăr
80 ml ulei
1 ou
coajă de lămâie
1/2 linguriță praf de copt
sare
coacăze
Mod de preparare:
1. Într-un bol, turnăm iaurtul. Adăugăm oul, zahărul, sarea, coaja de lămâie și amestecăm foarte bine cu ajutorul unui mixer. Treptat, adăugăm făina amestecată cu praful de copt. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
2. Cu ajutorul unei linguri, formăm 12 brioșe (folosim o tavă specială). Adăugăm coacăzele și coacem brioșele la temperatura de 180 de grade, până se rumenesc frumos.
Să le savurați cu drag! Poftă bună!